Onze koffie – BOCCA COFFEE!

Monibarista kiest voor de Brazilië van Bocca: dit is een 100% arabica boon. Een 100% biologische espressobranding, een smaaksensatie van chocolade met een romige en volle body.

Uitgangspunt bij Bocca Coffee is ‘Direct Trade’. Dit betekent dat zij rechtstreeks kopen van de boeren.
Het geld komt hierdoor direct terecht bij de juiste persoon. Bij die mensen die het werk doen en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit.

Volgens het principe “grind on demand” wordt de koffie gemalen en vers bereid.
De Bocca koffiebonen worden in Dronten bij de koffiebranderij van de gebroeders Menno en Tewis Simons gebrand. Bezegeld met gevoel voor smaak en een grote neus met sterk ontwikkeld reukorgaan, handig bij het proeven, maakten zij de stap naar superieure kwaliteitskoffie. Ze zijn eigengereid en mede daarom in het eigen ondernemerschap gestapt: het begin van Bocca Coffee…

Bocca coffee

 

Onze thee – Bocca April Tea

Oorspronkelijke theesoorten in de beste kwaliteit. 

April Tea richt zich met een beperkt assortiment op de Big Five van de thee: oolong, zwarte thee, groene thee, witte thee en Pu-erh, waarbij met name de eerste drie veelgevraagd zijn. Juist door het weglaten van alle varianten willen wij de pure smaak van echte thee weer op de kaart zetten: de fijnste thee zonder artificiële toevoegingen. Een drijfveer die nauw aansluit bij de passie van de oprichters van Bocca, om de mooiste pure smaken van de wereld te laten proeven.

Lekkere koffie uit de koffiebus   De lekkerste koffiebonen   Koffie en gebak   Koffie to go